Turistattraktioner nær Herlev Kro​

Herlev Kro ligger kun 20 minutter away fra København centrum og tæt på en lang række turist attraktioner og seværdigheder i København og på sjælland. Her kan du se en liste over en række attraktioner, som kunne være spændende for dig at se, når du alligevel tager en overnatningHerlev Kro. De angivne transporttider er fra Herlev Kro til destinationen ifølge Google. 

Top turistattraktioner i København

OBS. Tjek alle nedenstående oplysninger for evt. ændringer i flg. corona-restriktioner.

​Kanalrundfart og Nyhavn

København er fyldt med smukke gamle bygninger og ligger ud til vandet, hvilket gør at København har en lang række kanaler og et fint havneområde. I forbindelse med Kongens Nytorv ligger den gamle havn Nyhavn, med de karakteristiske forskelligtfarvede huse og mange gamle både. Her kan du få en øl, en frokost eller måske en vaffelis, mens du spadsere forbi de gamle bygninger. Herfra kan du også tage en tur med kanalrundtfarten i kanalerne i København og få set den smukke gamle by fra en anden vinkel, mens du slapper af.

Billetpris: Afhænger af bådfirma. Søg på “Canal Tours Copenhagen” og se de forskellige muligheder.

Transport: Bil: ca. 30 minutter, Tog/Bus/metro: 35-45 minutter. Dårlige parkeringsfaciliteter ved nyhavn.

Google maps: Find vej

Rundetårn - siden 1642​

Rundetårn blev bygget i det 17. århundrede af Kong Christian 4. som et observatorium for astronomi. Tårnet ligger midt i København på strøget, når man går fra nørreport station ned mod storkespringvandet. Tårnet er en del af Trinitatis komplekset, med Trinitatis kirken, Universitets kapellet og det akademiske bibliotek. I dag fungerer tårnet mest som turistattraktion, hvorfra turister og københavnere kan nyde den smukke udsigt over københavns hustage. Tårnet er bygget med en snoet opgang uden trapper hele vejen op indvendigt, og den øverste platform med udsigt ligger 34,8 meter over gadeplan.

Billetpris: Voksen (+15 år): 25 kr., Barn (5-15 år): 5 kr., Børn under 5 år: Gratis

Transport: Bil: 25-30 minutter, Tog/Bus: 30-45 minutter. Dårlige parkeringsforhold ved rundetårn.

Hjemmeside & åbningstider: Rundetaarn.dk

Google maps: Find vej

Kunstmuseer ​

Louisiana - Museum for moderne kunst

Louisiana er et internationalt anderkendt museum for moderne kunst. Det ligger nord for København i Humlebæk, med en smuk panoramisk udsigt til Øresund. Museet blev grundlagt i 1958 af dets ejer Knud W. Jensen og viser omkring 6-10 udstillinger om året. Museet har en smuk have, der ligger ud mod vandet og museet har mange aktiviteter både for voksne og børn, som f.eks. foredrag, rundvisninger, workshops, litteratur festival mm. Museet er meget populært i sommerhalvåret og det kan være en fordel at komme lidt før åbningstid kl. 11 hvis man vil parkere.

Billetpris: Voksen: 125 kr., Studerende: 110 kr., Børn: Gratis.

Transport: Bil: 30 minutter, Tog/Bus: 1 time og 20 minutter. 

Website & åbningstider: Louisiana.dk

Google maps: Find vej

ARKEN - Museum for moderne kunst​

ARKEN - Museum for moderne kunst ligger i Ishøj, syd for København. Det er et moderne museum med en progressiv maritimt inspireret arkitektur, der passer til det barske kystlandskab, som museet er placeret i. Museet åbnede i 1996 og har en internationel samling af mere end 400 værker indenfor dansk, nordisk og europæisk samtidskunst. Museet har også en dejlig café, der ligger med en god udsigt over landskabet og havet.

Billetpris: Voksen: 125 kr., Studerende: 110 kr, Børn: Gratis.

Transport: Bil: 20 minutter, Tog/Bus: 45 minutter - 1 time.

Website & åbningstider: Arken.dk

Google maps: Find vej

Statens Museum for Kunst - SMK

Statens Museum for kunst (SMK) ligger i centrum af København. Museet har en kunstsamling på ca. 260.000 værker med et bredt udvalg af europæisk, nordisk og fransk kunst. Samlingen indeholder værker tilbage fra 1300 frem til i dag. Museets historie kan dateres tilbage 1600 tallet, da den danske konge begyndte at samle kunst i større stil. Bygningen er en smuk bygning i Historicistisk Italiensk renæssance stil, bygget fra 1889-1896. I 1998 blev der bygget en moderne tilbygning til, "bagpå" den originale bygning - denne indeholder den moderne værker fra samlingen. Tilbygningen bliver også brugt til foredrag, artist talks og de populære 'SMK Friday' arrangementer. Museet ligger ud til Østre Anlæg, som er en fin park, hvor man med fordel kan tage en spadseretur i fredelige omgivelser.

Billetpris: Voksen: 120 kr., Ung under 27 år: 95 kr., Børn: Gratis, Voksen & et barn: 100 kr.

Transport: Bil: 20-30 minutter, Tog/Bus: 40 minutter

Website & åbningstider:SMK.dk

Google maps: Find vej

​Historiske slotte

Kronborg Slot

Kronborg er et smukt renæssance slot, som havde sin storhedstid i det 15. århundrede og det er en del af UNESCO's verdensarvsliste. Slottet ligger nord for København i Helsingør, med en smuk udsigt udover Øresund mod Sverige. Kronborg er bl.a. kendt pga forfatteren William Shakespears 400 år gamle skuespil om den danske prins Hamlet, som fandt sted på slottet. Stykket bliver nu ofte opført på slottet i højsæsonen. Slottet er helt klart et besøg værdigt og det er både spændende for voksne og børn. Derudover ligger det tæt ved Søfartsmuseet og man kan tage en spadseretur gennem Helsingør, som er en rigtig hyggelige by med caféer og butikker.

Billetpris: Voksen: 95-145 kr., Studerende: 85-135 kr., Børn: Gratis

Transport: Bil: 40 minutter, Tog/Bus: 1 time og 35 minutter

Website & åbningstider: Kongeligeslotte.dk

Google maps: Find vej

Frederiksborg Slot

Frederikborg slot ligger i den nordsjællandske by Hillerød og blev bygget i det tidlige 17. århundrede. Det blev oprindeligt bygget som royal bolig for kong Christian 4. af Danmark, i renæssance stil med en stor barok have. I 1859 blev slottet ramt af en ødelæggende brand og det var ikke før i 1882 at slottet var blevet genopbygget med hjælp fra bryggeren J.C. Jacobsen (grundlægger af Carlsberg). I dag fungerer slottet som historisk museum og det udstiller en stor samling af portrætmalerier og historiske genstande. Slotshaven er også meget smuk, specielt i sommerhalvåret, men også om vinteren når slottet er dækket af sne. Derudover er Hillerød en hyggelig by, med gode shopping muligheder og små caféer.

Billetpris: Voksen: 75 kr., Studerende/senior (65+): 60 kr., Børn (6-15 år): 20 kr., Børn (under 6 år): Gratis

Transport: Bil: 30-35 minutter, Tog/Bus: 1 time og 20 minutter

Website & åbningstider:DNM.dk

Google maps: Find vej

Christiansborg Slot & Folketinget

Christiansborg slot er et smukt gammel slot, der ligger på Slotsholmen i centrum af København. Slottet huser det danske Folketing, men lægger også lokaler til en lang række royale og officielle begivenheder. Der er mange forskellige ting at se på og omkring slottet, hvor de kan komme helt tæt på, bl.a. på ridebanen, de kongelige stalde, det royale kapel, samt se de smukke gobeliner med danmarkshistorien og de kongelige sale. Der er daglige guidede ture kl. 12 (på dansk) og kl. 15 (på engelsk). Du kan med fordel købe billet til at se flere forskellige dele af slottet for at spare penge.

Billetpris: Voksen: 60-160 kr, Studerende: 50-140 kr, Børn: Gratis

Transport: Bil: 20-30 minutter, Tog: 40 minutter. Dårlige parkeringsforhold ved denne seværdighed.

Website & åbningstider: Kongeligeslotte.dk

Google maps: find vej

Forlystelsesparker​

Tivoli

Tivoli er et must-see for rigtig mange turister, der besøger Danmark. Men haven er også højt elsket af danskerne og bliver flittigt brugt, både om sommeren, til halloween og til jul. Tivoli er en smuk have og forlystelsespark midt i københavn, der åbnede tilbage i 1843, hvilket gør den til verdens næstældste forlystelsespark. Haven havde i 2017 mere end 4,5 mio. besøgende og den er da også et besøg værd, både for store og små. Tivoli har en lang række forlystelser, men også restauranter, butikker og caféer. Specielt i julemåneden er den smukt dekoreret med mange tusind lys, som kan beundres når mørket falder på.

Billetpris: Se hjemmesiden for priser

Transport: Bil: 20 minutter, Tog: 30 minutter

Website & åbningstider: Tivoli.dk

Google maps: Find vej

Bakken - Verdens ældste forlystelsespark

“Bakken” eller “Dyrehavsbakken” som den officielt hedder blev grundlagt tilbage i 1583, hvilket gør den til den ældste forlystelsespark i verden. Den ligger 25 minutter i bil fra København i det nordsjællandske Klampenborg, hvilket gør at den har været elsket af københavnere altid. Bakken ligger ved siden af dyrehaven, som er en smuk park og skov, med mange dådyr og smuk natur, samt eremittage slottet, som er et mindre jagtslot ejet af det danske kongehus. Bakken er sjov for familier, par og seniorer, fordi der er lidt for enhver smag. Der er et stort udvalg af restauranter, caféer, slikbutikker, forretninger, skydetelte, forlystelser, teater, revy, musik, underholdning og koncerter. Det er gratis at komme ind i parken, men hvis du ønsker at prøve forlystelserne skal du købe et armbånd. 

Billetpris: Adgang til parken: Gratis, Armbånd: 269 kr., Mini armbånd: 189 kr.

Transport: Bil: 15-20 minutter, Tog/Bus: ca. 1 time

Website & åbningstider: Bakken.dk

Google maps: Find vej

​Foto: Bakken

Kontakt Herlev Kro og Hotel

Har du spørgsmål ang. selskaber, menuer eller råvarer? Så er du mere end velkommen til at kontakte os.

Det siger vores gæster

Læs herunder, hvad vores gæster mener, om deres besøg på Herlev Kro & Hotel.

Vi glæder os til også at give dig samme gode oplevelse!

Ophold på Herlev Kro Hotel

Tak for dejligt ophold på Herlev Kro Hotel. Vores værelse var fint og rent med tv og et lille køleskab og på gangen kunne man betjene sig selv med te og kaffe hvad var rigtigt godt. Morgenmaden var super og der manglede ikke noget der. Beliggenheden var rigtig god. Personalet var flinke og hjælpsomme og vi giver Herlev kro hotel ti ud af ti og kommer meget gerne igen, hvad vi faktisk gør om ikke så længe.

- LiverpoolUKTinaTina

Skøn morgenmad

Havde en enkelt overnatning i et familieværelse med ok plads til 4 personer. Fin kvalitet i forhold til prisen. Lækker morgenmadsbuffet med stort og varieret udvalg. Sød, høflig og venlig betjening. Kommer gerne igen. 

- Morten M

Sommerferie

Vi var på sommerferie fem døgn på Herlev kro dejlig suite stille og rolig en dejlig atmosfære på hotellet og en fremragende morgenmad. de vil vi gerne bo igen.

- Helga Vemb

Herlev Kro & Hotel

Herlev Torv 9, 2730 Herlev

Klik her for rutevejledning

Telefon: 44 94 00 03

E-mail: booking@herlev-kro.dk

Event: events@herlev-kro.dk


Åbningstider - Reception / Hotel

Mandag - fredag

06:00 - 23:00

Lørdag

07:00 - 21:00

Søndag

07:00 - 21:00

Check-in søndag

fra kl. 14:00

​​Åbningstiderne i receptionen kan være ændrede, især i weekender. Kontakt os venligst på forhånd ved ankomst udenfor receptionens åbningstid for information om adgangsforhold og evt. tidlig afrejse.

Morgenmadsbuffet

Mandag - lørdag

06:30 - 09:30

Lørdag

07:30 - 10:00

Søndag

08:00 - 10:30

​Mulighed for åbning udenfor disse tider for selskaber elle​r grupper med min. 20 personer.