​Juleaktiviteter til din jul i København

Skrevet af: Ea Dolang | Herløv Kro Hotel​ | ​Oktober 2019

På Herløv Kro er vi helt vilde med jul - og i år har vi lavet en lille guide til dig som har lyst til at tilbringe en weekend på Herløv Kro, tæt på København. Vi har gode tilbud på overnatninger i december, så du kan bo billigt, når du skal ud og shoppe julegaver, opleve fine julemarkeder og se smukke lys-udsmykninger i Københavns gader.

​En fortryllende jul i Tivoli

​​

I julen tændes der mange tusind julelys i Tivoli - når mørket sænker sig over København bliver Tivoli forvandlet til en eventyrlig have med et hav af smukke lys. Der er også et julemarked spækket spændende boder med kreativt julepynt, julegodter som hjemmelavede bolsjer, brændte mandler og luksus flødeboller, men også lune strikkede huer og fine pelsartikler er at finde i de mange juleboder. Hele julemåneden serveres der også Glögg og æbleskiver, samt flæskestegssandwich i Tivoli - se der er mange muligheder for at få lækkersulten stillet.

Er du afsted med familien er det fortsat muligt at prøve forlystelser i juleperioden. Derudover er der også massere nisser og dekorationer i hele haven. Du kan også være heldig at få et glimt af Tivoli garden eller julemanden, som også kommer forbi i julemåneden.

Tivoli holder åbent fra d. 16. November - 5. Januar: søndag - torsdag kl. 11.00 - 23.00, fredag - Lørdag kl. 11.00 - 24.00

Pris entré: 99 kr. (børn under 8 år er gratis) | Turpas: 209 kr. 

Hjemmeside:Tivoli.dk

Transport: 12 km, 20 min. i bil eller 32 min. i tog - find vej med google maps.

Juleshopping i Magasin

Foto kredit: Magasin​

Magasin du Nord på Kongens Nytorv i København kalder sig selv “Hele Danmarks Julegavehus” og det er ikke tilfældigt. Magasin forhandler mere end 1000 forskellige mærker har åbent hver dag fra kl. 10-20 hele julemåneden (24., 25., 26. December undtaget). I julemåneden pyntes det traditionsrige stormagasin både indvendigt og udvendigt. Specielt facaden med de mange julelys bliver beundret af mange københavnere i hele December. Og glem ikke at det nu er super nemt at komme rundt i København, efter den nye metroring er åbnet. 

Læs mere om jul i Magasin på deres hjemmeside: Magasin.dk

Få inspiration til julegaveindkøb i Magasin til ham, hende og børnene. 

Juleudstilling på D’Angleterre’s facade

Lige ved siden af af Magasin på Kongens Nytorv ligger det smukke gamle Hotel D'Angleterre, hvor der hvert år pyntes med en ny smuk og opfindsom juleudsmykning på facaden. Juleudsmykningen på facaden og dens afsløring i slutningen af November, er altid et stort tilløbsstykke, som trækker mange Københavnere og turister til. Hvis du alligevel skal juleshoppe i Magasin, er det helt oplagt at lægge vejen forbi og kaste et blik på den smukke facade. Indenfor fortsætter eventyret med overdådig julepyntning af hotellets lobby og restaurant.

Du kan læse mere om hvornår hotel facadens juleudsmykningen bliver offentliggjort på deres hjemmeside: Dangleterre.dk

Julemarkeder i København

I slut november og hele december er København proppet med julemarkeder med alverdens julegodter, kreativt julepynt, specialiteter, hjemmestrik, og meget mere. Hver en lille plads og gågade bliver brugt til at stille boder op med brændte mandler og Glögg, så man kan få noget at varme sig på, mens man juleshopper.

Blandt andet ved storkespringvandet ved Strøget i indre København kan du finde et julemarked, men også på Kongens Nytorv vil der være et julemarked og hvis du skal lidt ud af indre by og trænger til at se nogle lidt anderledes og skæve boder, skulle du prøve julemarkedet på Christiania i Den Grå Hal, som har åbent hver dag fra d. 8.-20. December fra kl. 12 - 20 (dog kun fra kl. 12 - 18 d. 20/12) - se mere om julemarkedet på deres facebookside.

Bloggeren Malene Helledie har også skrevet om de 10 bedste julemarkeder i København - blogindlægget er godt nok fra 2018, men kan give dig inspiration til hvilke julemarkeder du vil se i år. Se indlægget på hendes blog: tipkbh.dk

Organisationen Visit Copenhagen laver også hvert år en oversigt over julemarkederne i København, så du kan få et overblik. 

Se mere på deres hjemmeside: visitcopenhagen.dk

​Vil du booke et værelse på Herløv Kro i Julen?

Det siger vores gæster​

"Morgenmaden var super. Der var alt hvad man kunne ønske sig og der blev jævnligt fyldt op med lunt morgenbrød. Gode muligheder for parkering på pladser reserveret til hotellet."

Ib, Danmark

"The hotel restaurant was fantastic!
​The food was an excellent surprise to a busy day. The staff were so friendly and contributed to a great atmosphere :)”

Milos, UK

Facebook

Åbningstider​

Restau​rant Leslie​​

​Mandag - lørdag​:​

17.00 - 22.30​​​

Køkkenet har åbent:

17.30 - 21.30

Søndag og helligdage:

Lukket

​8.00 - 11.00

Caféen ​

Mandag - fredag: ​

​11.00 - 17.00

Lørdag:​

11.00 - 16.00​

Søndag og helligdage:​

Lukket​

Køkkenet har åbent: ​

11.30 - 15.30​

​Reception / Hotel

Åben for alle forespørgsler:​

​Mandag - torsdag​:

6.30 - 22.00

Fredag:

6.30 - 21.00

Lørdag:

7.00 - 21.00​​

Søndag:

7.00 - 22.00​​

Kontakt os venligst på forhånd ved ankomst uden for receptionens åbningstid.

Hold din fest i 2019 på Herløv Kro!
Læs om vores selskabspakker og selskabslokaler her
Læs hele nyheden

Følg os på sociale medier​

fb34​   insta-34

​Herløv Kro Hotel A/S

​Kontakt