Selskabslokaler til ethvert arrangement

Vi danner rammen for en lang række selskaber

​Skal du afholde bryllup, fødselsdag, konfirmation eller en hel anden type arrangement, og leder du efter selskabslokaler til en billig pris nær København, hvor der er plads til alle dine gæster? Så er du kommet til det rette sted.

Herlev Kro Hotel har vi flere forskellige selskabslokaler til leje, som passer til forskellige behov og antal personer. Nedenfor kan du læse mere om vores selskabslokaler, så vi kan finde det rigtige lokale til lige netop din fest.

​Vores festlokaler til leje er beliggende på Herlev Kro & Hotel i Herlev. De er let tilgængelige, uanset om du og dine gæster kommer fra København, Søborg, Ballerup eller andre omkringliggende områder. 

Vi tilbyder også fri parkering.

​Der er desuden mulighed for overnatning i forbindelse med afholdelse af et arrangement hos os. 

Vælg mellem vores forskellige selskabslokaler:

Søjlesalen

Søjlesalen er et selskabslokale i ældre klassisk stil med sildebensparket, træpaneler og søjler. Lokalet er velegnet til private selskaber som fødselsdage, konfirmationer, receptioner, bryllupper, begravelser og lignende, hvor man ikke vil forstyrres af andre gæster.

​Info om søjlesalen:

 • Velegnet til 40-60 personer til hel-aftensarrangement. Men der kan dækkes op til 80 personer ved spisning alene eller spisning / kaffe ved samme borde.
 • Kan bookes til eftermiddags- og aftenarrangementer.
 • Fleksibel bordopstilling i form af hestesko, runde borde eller langborde
 • Velegnet til både buffet, tallerken- eller fadservering.

Skal du holde fest?

Så ring på telefon 44 94 00 03, eller skriv til vores e-mail events@herlev-kro.dk og book et møde og få en fremvisning af lokalet.

Jump-Inn

Jump-Inn er et mindre selskabslokale i hyggelig klassisk stil med træpaneler og gulvtæppe. Det er velegnet til mindre private selskaber til dags- og aftenarrangementer såsom fødselsdage eller møder.

Info om Jump-Inn:

 • Velegnet til 20-32 personer ved  selskabsarrangement.
 • Mulighed for opdækning til maks. 40 personer ved spisning eller kaffearrangement  alene.
 • Der tilbydes ikke runde borde i dette lokale.
 • Lokalet er velegnet til bruncharrangementer, frokost-, eftermiddags- eller aftenarrangementer samt møder med mulighed for AV-udstyr.
 • Buffet er muligt i dette lokale.

Skal du holde et møde eller et middagsselskab?

Så ring på telefon 44 94 00 03, eller skriv til vores e-mail events@herlev-kro.dk og book et møde og få en fremvisning af lokalet. 

Restaurant

Restauranten er vores hyggelige restaurant i klassisk stil med gulvtæppe og smukke træpaneler. Her er det muligt at fejre en særlig anledning med god mad og vin.

Info om restauranten:

 • Velegnet til mindre selskaber på op til 16 personer ved et bord (men andre gæster i lokalet).
 • Lokalet kan ikke lejes til private selskaber – vi henviser i stedet til lokalet Jump-Inn.
 • Velegnet til aftenarrangementer.
 • Buffet er ikke muligt i dette lokale.

Skal du fejre en særlig anledning med middag?

Så ring på telefon 44 94 00 03, eller skriv til vores e-mail events@herlev-kro.dk og book et møde og få en fremvisning af lokalet. 

Kontakt os for arrangementer i vores festlokaler

Ved alle større selskaber, som f.eks. fødselsdage, konfirmationer, bryllupper, begravelser og lignende, gives en fremvisning af lokale samt et personligt møde med aftale omkring arrangementet. Du kan også læse mere om vores restaurant.

Ønsker du arrangement i et af vores selskabslokaler, eller har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon 44 94 00 03 eller e-mail events@herlev-kro.dk.

Se vores afbestillingsregler for selskaber.

Kontakt Herlev Kro og Hotel

Har du spørgsmål ang. selskaber, menuer eller råvarer? Så er du mere end velkommen til at kontakte os.

Det siger vores gæster

Læs herunder, hvad vores gæster mener, om deres besøg på Herlev Kro & Hotel.

Vi glæder os til også at give dig samme gode oplevelse!

Ophold på Herlev Kro Hotel

Tak for dejligt ophold på Herlev Kro Hotel. Vores værelse var fint og rent med tv og et lille køleskab og på gangen kunne man betjene sig selv med te og kaffe hvad var rigtigt godt. Morgenmaden var super og der manglede ikke noget der. Beliggenheden var rigtig god. Personalet var flinke og hjælpsomme og vi giver Herlev kro hotel ti ud af ti og kommer meget gerne igen, hvad vi faktisk gør om ikke så længe.

- LiverpoolUKTinaTina

Skøn morgenmad

Havde en enkelt overnatning i et familieværelse med ok plads til 4 personer. Fin kvalitet i forhold til prisen. Lækker morgenmadsbuffet med stort og varieret udvalg. Sød, høflig og venlig betjening. Kommer gerne igen. 

- Morten M

Sommerferie

Vi var på sommerferie fem døgn på Herlev kro dejlig suite stille og rolig en dejlig atmosfære på hotellet og en fremragende morgenmad. de vil vi gerne bo igen.

- Helga Vemb

Herlev Kro & Hotel

Herlev Torv 9, 2730 Herlev

Klik her for rutevejledning

Telefon: 44 94 00 03

E-mail: booking@herlev-kro.dk

Event: events@herlev-kro.dk


Åbningstider - Reception / Hotel

Mandag - fredag

06:00 - 23:00

Lørdag

07:00 - 21:00

Søndag

07:00 - 21:00

Check-in søndag

fra kl. 14:00

​​Åbningstiderne i receptionen kan være ændrede, især i weekender. Kontakt os venligst på forhånd ved ankomst udenfor receptionens åbningstid for information om adgangsforhold og evt. tidlig afrejse.

Morgenmadsbuffet

Mandag - lørdag

06:30 - 09:30

Lørdag

07:30 - 10:00

Søndag

08:00 - 10:30

​Mulighed for åbning udenfor disse tider for selskaber elle​r grupper med min. 20 personer.