​Tilmeld dig Herløv Kros kundeklub

Nu kan du modtage spændende nyheder om vores arrangementer, nyheder, menuer, weekendophold og meget mere, med vores nyhedsbrev

Tilmelding til kundeklub og nyhedsbrev

Sådan bruger vi dine oplysninger:

For at give dig den bedste oplevelse gemmer vi visse oplysninger, bl.a. navn og e-mail-adresse. Oplysningerne bruger Herløv Kro Hotel til at vejlede og informere om arrangementer og tilbud på Herløv Kro Hotel, og vi lover naturligvis, at vi ikke videregiver disse oplysninger.

Vi vil sende dig information om arrangementer på Herløv Kro Hotel, samt tilbud på egne produkter, såsom weekendophold, tilbud, arrangementer, rabatter mm.

Det er til hver en tid muligt at afmelde nyhedsbrevet igen. Det sker ved hjælp af et link i mailen. Herløv Kro Hotel videregiver ikke oplysninger om vores kunder til tredjepart

Du vil kun blive kontaktet direkte fra Herløv Kro Hotel, aldrig fra samarbejdspartnere. Generel information om Herløv Kro Hotels behandling af kundeoplysninger findes i vores persondata politik. Du bør læse den generelle information, inden du giver dit samtykke.

Ved at tilmelde dig nyhedsbrev med email i ovenstående formular gives samtykke til, at Herløv Kro Hotel kontakter dig via e-mail med markedsføring.

Det siger vores gæster​

"Morgenmaden var super. Der var alt hvad man kunne ønske sig og der blev jævnligt fyldt op med lunt morgenbrød. Gode muligheder for parkering på pladser reserveret til hotellet."

Ib, Danmark

"The hotel restaurant was fantastic!
​The food was an excellent surprise to a busy day. The staff were so friendly and contributed to a great atmosphere :)”

Milos, UK

Facebook

Åbningstider​


​Reception / Hotel

Åben for alle forespørgsler:​

​Mandag - torsdag​:

7.00 - 20.00

Fredag:

7.00 - 20.00

Lørdag:

8.00 - 20.00​​

Søndag:

Check-ind søndag:

8.00 - 12.00

fra kl. 14. 

​Kontakt os for oplysning om kode​​

Kontakt os venligst på forhånd ved ankomst uden for receptionens åbningstid for information om adgangsforhold.

Nyheder​

Lukning af Restaurant og Café
Læs mere her.
Læs hele nyheden

Følg os på sociale medier​

fb34​   insta-34

​Herløv Kro Hotel A/S

​Kontakt