Oplev de mange fordele som stamgæst på Hotel Herløv Kro

De mange gæster, der regelmæssigt overnatter hos os, forbløffes af og til over de muligheder, der bydes dem.

For det første er beliggenheden ideel for mange: Ukompliceret adgang med både bil og offentlig transport, overfor indkøbscenter og specialforretninger samt med flere hundrede gratis parkeringspladser "foran døren" samt i dagtimerne i Parkeringskælderen.

Fra mandag til torsdag byder vores restaurant udover det velassorterede menukort også på "dagens kromiddag", som er veltilberedt "dawli'" mad til superpris.

Som stamgæst bliver du hurtigt et kendt ansigt i vores *lille* forretning. Og du får mange ekstra fordele. Erfarne hotelgæster påpeger, at vi hjælper med mange ting, som vi ikke "behøvede".

Skulle du ankomme sent, udenfor receptionens åbningstid, aftaler vi at deponere din nøgle i én af vores nøglebokse, så du selv kan låse dig ind.

Udover at byde dig velkommen ved vort velassorterede morgenbord, smører vi også gerne din madpakke for dig (bestilles aftenen i forvejen senest kl. 21.00), som du kan tage med på arbejde om morgenen. Alternativt kan du få en lunchboks, som du selv fylder med dine yndlingsretter fra morgenbufféten. Og du kan få fyldt din kaffekande op gratis til ligeledes at tage med på job.

Én af vore stamgæster sagde idag: "I gør det rigtig godt!"

Og uddybende: "Jeg kan godt lide atmosfæren her. Det er ikke så strømlinet og perfekt. Herløv Kro er det tætteste man kan komme på et hjem, når man bor på hotel."​

Mens nogle gæster ynder at "prøve" forskellige værelser, finder andre et "yndlingsværelse", som vi så vidt muligt tager hensyn til ved værelsestildeling. Vores hotel er ofte fuldt booket, især midt på ugen (så det er en fordel at reservere så snart det er muligt). Skulle der være venteliste, kommer vores stamgæster først i køen.​

Er der booket direkte hos os, udviser vi - efter mulighed - fleksibilitet, eksempelvis ved sen ændring eller annullering af reservationen.

Kommer din partner/kæreste eller hele familien med - til hverdag eller i ferien - kan vi tilbyde dig en meget fordelagtig aftale.

Prøv os...​​

Åbningstider​

Restaurant Leslie​​

​Mandag - lørdag​:

17.30 - 23.00​​

Køkkenet lukker:

Bordbestilling anbefales

21.30

Søndag + helligdage:

Lukket

 

Søndagsbrunch:

 

8.00 - 11.00

​nydes sammen med hotellets gæster mod forudbestilling for maksimum 12 personer. ​Bordreservation nødvendig.

Brunch for mere end 20 personer, læs om brunchselskab her »​ 

​ 

​Reception / Hotel

Åben for alle forespørgsler:​

​Mandag - torsdag​:

6.30 - 22.00

Fredag:

6.30 - 21.00

Lørdag:

7.00 - 21.00​​

Søndag:

7.00 - 22.00​​

Kontakt os venligst på forhånd ved ankomst uden for receptionens åbningstid.

Hold din fest i 2019 på Herløv Kro!
Vores nye brochure er klar - du kan downloade den her
Læs hele nyheden

Vurderet 4,3 / 5 stjerner ud af 165 anmeldelser fra Facebook​

​Herløv Kro Hotel A/S