Kroophold i smukke omgivelser i Herlev​

Kunne du tænke dig at invitere din partner på en romantisk weekend med god middag og hyggelige omgivelser? Så book et kroophold på Herløv Kro Hotel. Vi holder til i smukke omgivelser i centrum af Herlev, ikke langt fra hverken Ballerup, Søborg og København, og så har vi gode parkeringsforhold, hvis I kommer i bil.

3-stjernede værelser i forskellige prisklasser

Vi har 56 værelser i flere forskellige kategorier og prisklasser, så du kan finde et værelse, der matcher dine ønsker og dit budget. Alle vores værelser lever op til Horestas 3-stjernede klassificering, og vi lægger stor vægt på både komfort og god service, så I kan få et behageligt og afslappende ophold hos os.

Der er f.eks. fri WiFi på alle værelser og fællesarealer, og på 2. sal tilbyder vi gratis kaffe og te, som er til rådighed for alle vores gæster.

Du kan vælge mellem fem forskellige værelsestyper, men bestiller du et kroophold hos os, anbefaler vi dig at booke vores kroværelse, som ligger i den charmerende og oprindelige ældre del af vores kro.

Du kan læse mere om vores forskellige værelsestyper og priser her.

Hver dag serverer vi en lækker morgenmadsbuffet. Derudover er der mulighed for at spise frokost i vores hyggelige frokostcafé, og om aftenen kan I nyde klassisk dansk mad i Restaurant Leslie.

Kontakt os eller book et kroophold online

Kunne du tænke dig at høre mere om vores værelser, services eller lignende, eller ønsker du at booke et kroophold, så hører vi meget gerne fra dig. Du kan ringe til os på telefon 44 94 00 03 eller skrive til vores e-mail booking@herlev-kro.dk. Du er også meget velkommen til at booke dit ophold online.

Det siger vores gæster​

"Morgenmaden var super. Der var alt hvad man kunne ønske sig og der blev jævnligt fyldt op med lunt morgenbrød. Gode muligheder for parkering på pladser reserveret til hotellet."

Ib, Danmark

"The hotel restaurant was fantastic!
​The food was an excellent surprise to a busy day. The staff were so friendly and contributed to a great atmosphere :)”

Milos, UK

Facebook

Åbningstider​


​Reception / Hotel

Åben for alle forespørgsler:​

​Mandag - torsdag​:

7.00 - 20.00

Fredag:

7.00 - 20.00

Lørdag:

8.00 - 20.00​​

Søndag:

Check-ind søndag:

8.00 - 12.00

fra kl. 14. 

​Kontakt os for oplysning om kode​​

Kontakt os venligst på forhånd ved ankomst uden for receptionens åbningstid for information om adgangsforhold.

Nyheder​

Lukning af Restaurant og Café
Læs mere her.
Læs hele nyheden

Følg os på sociale medier​

fb34​   insta-34

​Herløv Kro Hotel A/S

​Kontakt