Det glæder os at kunne byde alle vores gæster velkommen tilbage i vores hyggelige frokost cafe fra mandag d. 17. maj. 2021

​Leder du efter en hyggelig frokostrestaurant i Herlev eller omegn, så er du meget velkommen til at besøge vores café på Herløv Kro Hotel.

Vores café og frokostrestaurant ligger ud mod Herlev Torv og gågade med sin hyggelige åbne  gårdhave  og mulighed for indendørs servering efter ønske. 

Vi ligger kun ca. 20 minutters kørsel fra København, og det tager heller ikke ret lang tid at komme til caféen fra f.eks. Søborg eller Ballerup.

I vores frokostrestaurant serverer vi traditionel og klassisk dansk smørrebrød,  sandwich, salater, dagens kage , kolde og varme drikke


Vi lægger stor vægt på at sørge for god service til vores gæster, og derudover tilberedes alt vores mad med friske gode  råvarer for sassonen.

​Vores hyggelige gårdhave er frisket op, og skulle der falde en dråbe, er der mulighed for at søge læ under halvtag , eller rykke inden døre. 

Kontakt os ved spørgsmål eller reservér et bord

Du er velkommen til at reserverer et bord i vores frokostrestaurant, så du kan være sikker på, at der er plads, når du kommer. 

Bemærk venligst , bestiller du bord forud, må du beslutte om du vil sidde ude eller inde. 

Du kan reservere ved at udfylde vores onlineformular her -  ringe til os på telefon 44 94 00 03, eller sende forespørgsel via e-mail booking@herlev-kro.dk.

Så svarer vi hurtigst muligt. 

Find os på​Det siger vores gæster​

"Morgenmaden var super. Der var alt hvad man kunne ønske sig og der blev jævnligt fyldt op med lunt morgenbrød. Gode muligheder for parkering på pladser reserveret til hotellet."

Ib, Danmark

"The hotel restaurant was fantastic!
​The food was an excellent surprise to a busy day. The staff were so friendly and contributed to a great atmosphere :)”

Milos, UK

Facebook

Åbningstider​


​Reception / Hotel

Åben for alle forespørgsler:​

​Mandag - torsdag​:

7.00 - 20.00

Fredag:

7.00 - 20.00

Lørdag:

8.00 - 20.00​​

Søndag:

Check-ind søndag:

8.00 - 12.00

fra kl. 14. 

​Kontakt os for oplysning om kode​​

Kontakt os venligst på forhånd ved ankomst uden for receptionens åbningstid for information om adgangsforhold.

Nyheder​

Lukning af Restaurant og Café
Læs mere her.
Læs hele nyheden

Følg os på sociale medier​

fb34​   insta-34

​Herløv Kro Hotel A/S

​Kontakt