Arrangementskalenderen ​på Herløv Kro 2019

​På Herløv Kro har vi en række spændende arrangementer, hvor vores dygtige kokke får lov at udfolde sig og lave kreative og lækre menuer, der passer til sæsonens råvarer. 

August

Herlev Festuge: Frikadeller og sommersalat til kun 45 kr!

Fredag d. 30. August fra kl. 16.00 - Dette event afholdes i Caféen

Til Herlev festuge holder vi længe åbent i vores gårdhave og café, og serverer frikadeller og sommersalat for kun 45 kr. pr. kuvert, indtil der ikke er mere. Der kan ikke reserveres bord, men kig ned forbi til en hyggelig aften i gårdhaven! Se mere om eventet på facebook eller her på hjemmesiden. (Caféen lukker kl. 20.00) 

September

Vildtaften: 3 retters vildt middag med vinmenu

Lørdag d. 7. September fra kl. 18.00 - Dette event afholdes på Restaurant Leslie​

Vildt sæsonen er i gang og denne sæson byder på mange lækre råvarer som dyrevildt, bær, rodfrugter og urter. Menuen koster 375,- for mad og 575,- inkl. vinmenu. Se vores vildt-menu her og reservér bord med det samme for at være sikker på at få plads. Se også eventet på facebook.

Herlev By Night: Frikadeller og sommersalat til kun 45 kr!​

​Fredag d. 27. September fra kl. 16.00 - Dette event afholdes i Caféen

Til Herlev By Night holder vi længe åbent i vores gårdhave og café, og serverer frikadeller og sommersalat for kun 45 kr. pr. kuvert, indtil der ikke er mere. Der kan ikke reserveres bord, men kig ned forbi til en hyggelig aften i gårdhaven! (Caféen lukker kl. 20.00)​

Oktoberfest: 3 retters Oktoberfest menu inkl. stor fadøl for 375 kr.

Lørdag d. 28. September fra kl. 18.00 - Dette event afholdes på Restaurant Leslie​

I anledning af den tyske folkefest Oktober-fest, der har eksisteret siden 1810 byder vi velkommen på Herløv Kro til en lækker 3 retters Oktoberfest menu inkl. en velvoksen fadøl for 375 kr. Se mere om eventet og vores lækre menu og reservér bord i dag, inden det bliver udsolgt. Find eventet på facebook

Oktober

Vildtaften: 3 retters vildt middag med vinmenu

Lørdag d. 12. Oktober fra kl. 18.00 - Dette event afholdes på Restaurant Leslie​

Vildt sæsonen er i gang og denne sæson byder på mange lækre råvarer som dyrevildt, bær, rodfrugter og urter. Menuen koster 375,- for mad og 575,- inkl. vinmenu. Menuen er endnu ikke tilgængelig, men kommer snarest. 

Halloween: 3 retters Halloween menu

Torsdag d. 31. Oktober fra kl. 18.00 - Dette event afholdes på Restaurant Leslie

​I anledning af Halloween eller allehelgens aften, hvor vi ifølge gammel kristen tradition fejrer alle helgener, byder vi velkommen til en (u)hyggelig aften på Herløv Kro. Vi serverer en lækker 3 retters menu med græskar og pynter op med græskar hoveder, så vi kan holde de onde ånder væk. Menuen kommer snarest.

November​

Mortensaften: 3 retters andemenu med vin

Søndag d. 10. November fra kl. 18.00 - Dette event afholdes på restaurant Leslie

Traditionen tro byder vi til Mortens aften på Herløv Kro, med en lækker 3 retters andemenu, med vinmenu til. Køkkenchefen og vores dygtige tjenere forkæler dig med kulinariske oplevelser, mens pianisten Torsten Søgaard sørger for det musikalske, så aftenen bliver helt fantastisk. Se mere om eventet og menuen her og skynd dig at reservere bord, inden der bliver udsolgt.

December​

I slutningen af november og december serverer vi vores klassiske juleplatter i restauranten. Disse kan forudbestilles. Derudover er der mulighed for at holde private julefrokost (+ 20 personer) i et af vores selskabslokaler hvis man ønsker dette. Mere information vedr. juleplatter og forudbestilling af disse følger.

Herløv Kro Hotel har sidste åbningsdag fredag d. 20. December 2019 og holder lang juleferie. Vi åbner op igen mandag d. 6. Januar 2020.

Det siger vores gæster​

"Morgenmaden var super. Der var alt hvad man kunne ønske sig og der blev jævnligt fyldt op med lunt morgenbrød. Gode muligheder for parkering på pladser reserveret til hotellet."

Ib, Danmark

"The hotel restaurant was fantastic!
​The food was an excellent surprise to a busy day. The staff were so friendly and contributed to a great atmosphere :)”

Milos, UK

Facebook

Åbningstider​

Restaurant Leslie​​

​Mandag - lørdag​:​

17.30 - 23.00​​​

Køkkenet lukker:

21.30

Søndag + helligdage:

Lukket

​Søndagsbrunch:

​8.00 - 11.00

​Nydes sammen med hotellets gæster mod forudbestilling for maksimum 12 personer. ​Bordreservation nødvendig.​​

​Reception / Hotel

Åben for alle forespørgsler:​

​Mandag - torsdag​:

6.30 - 22.00

Fredag:

6.30 - 21.00

Lørdag:

7.00 - 21.00​​

Søndag:

7.00 - 22.00​​

Kontakt os venligst på forhånd ved ankomst uden for receptionens åbningstid.

Kom til vildtaften på Herløv Kro!
Vi serverer en lækker 3 retters vildt menu, med vinmenu. Du kan også prøve et "Vildt" weekendophold for 2 personer i comfort værelse for kun 1550,-
Læs hele nyheden
Frikadeller og sommersalat til Herlev Festuge
Fredag d. 30. August holder vi åbent indtil kl. 20 i vores café og gårdhave og serverer frikadeller og sommersalat for kun 45 kr.!
Læs hele nyheden
Lækker 3-retters fredagsmenu i august
Prøv vores lækre 3-retters fredagsmenu til kun kr. 295 hver fredag i august
Læs hele nyheden

Følg os på sociale medier​

fb34​ 

​Herløv Kro Hotel A/S

​Kontakt