Herløv Kro Hotel

150 års tradition for kvalitet, god service og et velsmagende klassisk køkken

Herløv Kro Hotel, velkommen til dansk hygge og atmosfære.

​" tæt på alt og lang fra dyrt "

På  Herløv Kro  følger vi sundheds myndighedernes anbefalinger vedrørende øget rengøring, hygiejne og håndhygiejne for gæster samt personale, som sørger for at der holdes den korrekte afstand mellem borde og andre gæster.

I kan derfor trygt tjekke ind på vores hyggelige værelser,  besøge vores  frokost Cafe eller  Restaurant Leslie,  der serveres klassiske danske retter fra kl. 17.30.

​Til private  arrangementer har vi lokale der kan rumme  op til max. 50 personer, i forhold til de nu gældende corona-regler. 

PARKERING er i øjeblikket en udfordring i dagtimerne , da mange parkeringspladser i bymidten er nedlagt i forbindelse med ombygning af det lokale center.

Finder i ikke plads, kom ind i receptionen, så hjælper vi med vejledning til nærmeste parkeringsplads. 

Bemærk venligst, receptionen  lukker alle dage kl. 20.00 undtaget søndag . Her lukkes kl. 12.00, herefter er I meget velkommen til at kontakte os via mail. 

Vores telefon besvares alle hverdage, ligesom mails tjekkes løbende.

Herløv Kro Hotel

Herløv Kro Hotel er et moderniseret kro-hotel, med mere end 150 års tradition for god service og kvalitet. Hotellet er placeret midt i Herlev’s hyggelige bymidte, kun 20 minutters kørsel fra København, og med gode parkeringsforhold.

3 stjernet ophold på Herløv Kro

Hotellet er klassificeret med 3 stjerner af Horesta,  selvom flere værelser lever op til 4 stjernede krav. Så du kan være sikker på et behageligt ophold, med alle de nødvendige bekvemmeligheder, bl.a. fri wifi på alle værelser.

På 2. sal finder i vores kaffe-hjørne med kaffe og te uden beregning under hele opholdet. 

Hotellet benyttes flittigt både af forretningsrejsende, håndværkere, turister og danske tilrejsende. Vi er et oplagt valg, hvis du ønsker et weekendophold eller miniferie nær København, Søborg og Ballerup, med mulighed for at opleve bl.a. Tivoli, Bakken, diverse teatre, museer, shopping og historiske slotte omkring København. Med et ophold på Herløv Kro er du tæt på alt.

Klassisk dansk mad og god service på Restaurant Leslie

Både tilrejsende og lokale kommer og spiser på restaurant Leslie, hvor vi serverer klassisk dansk mad baseret på sæsonens friske råvarer. Her er det muligt at nyde en kromiddag for kun 170 kr. på hverdage, eller spise en lækker 3 retters menu for 375 kr. Om dagen serverer vi også smørrebrød i vores hyggelige café og gårdhave. Café og restaurant er lukket på søn- og helligdage.

Til hverdag og til fest

Mange har gennem årene fejret særlige lejligheder med en fest på Herløv Kro. Der er mulighed for at holde bryllupper, receptioner, konfirmationer, fødselsdage mm. Vi tilbyder en række forskellige selskabspakker, så der er noget der passer til enhver lejlighed.

Så hvad enten det er et weekendophold, en overnatning eller en hyggelig aften du ønsker dig, så står vi klar til at servicere dig på Herløv Kro hotel.​

Det siger vores gæster​

"Morgenmaden var super. Der var alt hvad man kunne ønske sig og der blev jævnligt fyldt op med lunt morgenbrød. Gode muligheder for parkering på pladser reserveret til hotellet."

Ib, Danmark

"The hotel restaurant was fantastic!
​The food was an excellent surprise to a busy day. The staff were so friendly and contributed to a great atmosphere :)”

Milos, UK

Facebook

Åbningstider​

Restau​rant Leslie​​

​Mandag - lørdag​:​

17.00 - 22.00​​​

Køkkenet har åbent:

17.30 - 20.30

Søndag og helligdage:

Lukket

Søndagsbrunch er lukket

Caféen  

Mandag - fredag: ​

​11.00 - 17.00

Lørdag:​

 11 - 16

Søndag og helligdage:​

Lukket​

​Køkkenet har åbent:

Mandag - fredag

Lørdage​​

11.30 - 15.30

11.30 -15.30​

​Reception / Hotel

Åben for alle forespørgsler:​

​Mandag - torsdag​:

7.00 - 20.00

Fredag:

7.00 - 20.00

Lørdag:

8.00 - 20.00​​

Søndag:

Check-ind søndag:

8.00 -12.00

Kontakt os for oplysning om kode​​

Kontakt os venligst på forhånd ved ankomst uden for receptionens åbningstid for information om adgangsforhold.

Nyheder​

Følg os på sociale medier​

fb34​   insta-34

​Herløv Kro Hotel A/S

​Kontakt