Mortens Aften fredag 10. november 2017

​På Herløv Kro har vi tradition for hvert år at fejre Mortens Aften, der gennem årene er blevet yderst populær. I 2017 inviterer vi til "andemenu" og hyggemusik ved pianist Torsten Søgård.

Køkkenchefen har sørget for at smagsløgene smigres, og vort tjenerteam står klar med velsmagende vine, der sætter prikken over i'et på den kulinariske oplevelse. Pianist Torsten Søgaard bidrager med den musiske ledsagelse til en stemningsfyldt aften!

Mortens Aften Menu

​Køkkenchefen har med sin specielt til lejligheden sammensatte menu sørget for at jeres smagsløg bliver smigret:

  • Laksefarseret Rødtunge
    ​Serveres med ris, urter og hummerbisque
  • Gammeldags Andesteg
    med traditionelt tilbehør
  • Stor dessertbuffet
    - den legendære, der næppe lader noget sødt ønske uopfyldt

​Velkommen til en kulinarisk og stemningsfyldt oplevelse!​


Hvorfor spiser vi andesteg på Mortens Aften?

​Sagnet siger, at Morten (Martin) ikke ville være biskop og derfor søgte at gemme sig i gåsestien, men gæssene røbede hans skjulested, hvorfor han blev fundet og udnævnt til biskop den 11. november i 300-tallet. Biskop Martin påbød derfor alle at slagte og spise en gås på den dag som en slag straf over gæssene. Om sagnet er sandt er tvivlsomt, men fakta er: Martin af Tours var en historisk person, der i 650 blev ophøjet til helgen og fik sin egen helgendag den 11. november. I Tyskland og Frankrig blev den 11. november dagen for de store "martinsfester" til at fejre vinhøsten og spisning af god mad - som regel gåsesteg.

Traditionen kom til Danmark i 1600-tallet, hvor det blev skik at spise gåsesteg - senere andesteg - aftenen forinden den 10. november. Navnedagen for Sankt Martin, på dansk Morten Bisp, er fortsat markeret i vores års

Bordreservation

​Husk at bestille bord i god tid (der er som regel ret hurtigt udsolgt) - her nedenfor eller på telefon 44 94 00 03. ​Din reservation gælder først, når vi har bekræftet tilbage.​​

 
 
 
 
 
Tilmeld mig til Herløv Kro's Nyhedsbrev: *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider​

Restaurant Leslie​​

​Mandag - lørdag​

17.30 - 23.00​​

Køkkenet lukker

Bordbestilling anbefales

21.30

Søndag + helligdage

Lukket

 

Søndagsbrunch

 

9.00 - 11.30

​nydes sammen med hotellets gæster mod forudbestilling for maksimum 12 personer. ​Bordreservation  nødvendig.

Brunch for mere end 20 personer, læs om brunchselskab her »​ 

​Reception / Hotel

Åben for alle forespørgsler:​

​Mandag - torsdag​

6.30 - 22.00

Fredag

6.30 - 21.00

Lørdag

7.00 - 21.00​​

Søndag

7.00 - 22.00​​

Kontakt os venligst på forhånd ved ankomst uden for receptionens åbningstid.

Så er der igen smørrebrød og lækre frokostretter i Caféen
Glæd jer igen til traditionelt dansk smørrebrød, lækre frokostretter og hjemmebagt kage. ​​Pariserbøf eller ​Stjerneskud ​95,- kr. Tilbydes fra kl. 12.00 – 15.00 ​Kaffe/te med hjemmelavet lagkage 65,- kr.​
Læs hele nyheden
International Pandekagedag 28. februar 2017
Den internationale pandekagedag 2017 er slut! Det har været en super hyggelig og dejlig dag. Tak til alle jer mange gæster der var med på spøgen. Se resultatet af pandekagedysten mellem elever og mester her.
Læs hele nyheden

​Herløv Kro Hotel A/S

CVR: 31361958​

Herlev Torv 9-11, 2730 Herlev